Sunday, 27 May 2018
You are here:
Panouri Publicitare PDF Print E-mail

 

Panourile publicitare pot fi confectionate din plexiglas, komatex, komacel, komadur, trovicel, trovitex, poliplan, policarbonat, polietilena, tabla Zn, Al sau OL, lemn, etc.
Acestea pot fi decorate cu folie autoadeziva, sau chiar printate direct pe support (in cazul poliplanului). Panourile publicitare se pot monta pe fatadele sau pe terasele cladirilor, pe spatial verde (stradal), sau pe stalpii de iluminat public sau stalpii RATB, si pot avea una sau doua fete.


Folosirea panourilor publicitare se recomanda in general in conditii de vizibilitate buna, locuri iluminate  pe timpul noptii sau pentru diverse elemente de signalistica atat in exterior cat si in interior si care nu justifica prezenta unei casete luminoase.

In cazul panourilor cu fata dubla – si nu numai – se impune deseori constructia unui suport metalic de sustinere ce poate avea o structura care variaza de la cele mai simple forme, (ancorare pe stalpi, fixare in pamant), pana la forme complexe (panouri de mari dimensiuni, roof-topuri), fiecare lucrare necesitand un studio aprofundat in functie de locatie, materialele folosite, conditii climaterice, etc.

Aici puteti gasi o galerie foto cuprinzand cateva exemple cu lucrari executate de noi.